Garantijos ir grąžinimas

Garantijos terminas:

Pardavėjo suteikiamas kokybės (komercinis) garantijos terminas – 12 (dvylika) mėnesių, apmušalams – 6 (šešių mėnesių) garantija.

Garantija taikoma prekių kokybės trūkumams, atsiradusiems dėl gamintojo kaltės. Natūralus prekės susidėvėjimas ar jos savybių pasikeitimas nelaikomas kokybės trūkumu. Natūralaus medžio tekstūros atspalvio nevienodumai nelaikomi prekės kokybės trūkumu. Garantinis aptarnavimas netaikomas tais atvejais, kai prekės eksploatuojamos netinkamai arba sugadinamos dėl pirkėjo kaltės. Garantiniu laikotarpiu, esant kiekybiniams ar kokybiniams neatitikimams, „JUODASIS ALKSNIS“ gaminius sukomplektuoja arba pakeičia kokybiškais savo sąskaita.

Garantijos galiojimo terminas pradedamas skaičiuoti nuo prekių perdavimo dienos. Garantija suteikiama tik pateikus nors vieną iš žemiau išvardytų dokumentų:

● baldų pirkimo sutartis;

● pirkimo čekis;

● PVM sąskaita – faktūra.

Dėl kitų garanijos suteikimo sąlygų, pakeitimų bei pogarantinės priežiūros teirautis salone, kuriame planuojate įsigyti arba jau įsigijote prekę.

Garantijos sąlygas galite atsisiųsti čia: Garantija.pdf