Formoje lietas poliuretanas “Form Lux”

Gaminti su lietu poliuretanu viduje, “Form Lux” baldai tampa patogesni. Ši medžiaga geriau nei kitos prisitaiko prie žmogaus kūno linijų, neleisdama baldo sėdimajai daliai išsidėvėti ar prarasti formą. Savo žavesį bei sėdėjimo komfortą baldai išlaiko net ir po daugelio metų.

“Form Lux” garantuoja:

1) 100% sėdėjimo komfortą. “Form Lux” puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno formų ir suteikia maksimalų komfortą. Jis yra gerokai elastingesnis už paprastą poroloną, todėl sėdėti ant jo patogiau.

2) Ilgaamžę kokybę.

3) Formos stabilumą. Ši medžiaga visuomet išlaiko identišką formą. Naudojant lietą poliuretaną gaminiai yra išliejami idealiai tos pačios formos bei kietumo – jokio nuokrypio, jokių defektų!

4) Higieniškumą. Lietas poliuretanas yra antialergiška bei higieniška medžiaga.

Lietuvoje šis produktas nėra labai paplitęs todėl, kad yra brangesnis nei paprastas porolonas dėl savo gamybos technologijos. Populiariausias jis yra Skandinavijos šalyse. Kai kurie skandinaviški baldai pasižymi sudėtingomis formomis, kurias išgauti naudojant paprastą poroloną nėra lengva, o dažnai ir neįmanoma. Taip pat jie visuomet išlieka ištikimi ilgaamžiškumo ir kokybės tradicijoms.

Dažnas Europos gamintojas turi bent kelis lieto poliuretano produktus savo asortimente. Paprastai ši medžiaga naudojamas aviacijos ir automobilių pramonėje aukštesnės klasės sėdynių gamybai, aukštos klasės svetainės baldų ir baldų, skirtų viešoms vietoms, taip pat biuro kėdžių gamyboje, kur išgaunamos sudėtingos formos, suteikiamas komforiškumas, prestižiškumas ir ilgaamžiškumas. Pasirinkus lietą poliuretaną sumažėja defektuotų gaminių skaičius, nes visi gaminiai gaunami ir išlieka tos pačios formos bei to paties kietumo. Naudodamas lietą poliuretaną baldų gamintojas savo produktui kuria pridėtinę vertę ilgindamas baldo tarnavimo laiką.

Retas baldų gamintojas pasiūlys minkštąjį baldą su tik jam pagamintoje specialioje formoje išlietu poliuretanu. Būtent tokį Jums pasiūlysime mes, tai - baldų komplektas „Victory”, tokios sandaros jis tarnaus labai ilgai. Susidomėjusius “Form Lux” kviečiame kreiptis į „JUODASIS ALKSNIS“ prekybos salonus.