Rodoma 1–24 iš 33

Stalai
Ištraukiamas virtuvės stalas ar valgomojo kambario stalas yra puikus sprendimas žmonėms, kurie nori universalumo, kuomet yra kalbama apie valgomojo erdvės išdėstymą. Prailginami stalai puikiai tinka tiems, kurie siekia maksimaliai išnaudoti esamą erdvę. Ištiesiamas stalas gali būti naudojamas kaip įprastas valgomojo stalas kasdieniams pietums, bei akimirksniu pritaikomas gausiam svečių susibūrimui ar šventiniams pietums šeimos apsuptyje. Prailginamas valgomojo stalas visada užtikrins tai, kad Jums niekada nepritrūktų vietos.

Susipažinkite su mūsų ištraukiamų valgomojo stalų asortimentu, kuris atitiks Jūsų namų erdvės ir stiliaus standartus. Yra daugybė įvairių stilių ir dizaino schemų iš kurių galite apsirinkti ir visiškai nesvarbu ar Jums reikalingas mažas ištraukiamas valgomojo stalas, kuris tilptų į jaukią namų erdvę, galbūt Jums reikalingas didelis prailginamas stalas tinkantis visai šeimai – mūsų stalų kolekcija leis Jums atrasti tai kas reikalinga.

Žvelkite į mūsų turtingą modernių ištraukiamų valgomojo erdvės stalų kolekciją, kuri buvo kruopščiai sukurta ir pagaminta ilgamečių profesionalų šioje srityje.

Valgomojo stalas yra neatsiejamas namų elementas, kuris dažnai yra pagrindinė valgomojo erdvės dalis, todėl išskleidžiamasis stalas turi būti funkcionalus ir atitikti Jūsų namų stilių.

Atsižvelgiant į Lietuvos šeimų poreikius kiekvienas siūlomas išlankstomas valgomojo stalas yra pritaikytas Jūsų namų funkcionalumui ir aplinkai. Nuo įvairiaspalvių stačiakampio ar kvadrato formos išskleidžiamų valgomojo stalų iki ovalių ir apvalių prailginamų formų išlankstomų stalų, sukuriančių grakštaus ir elegantiško dvelksmo Jūsų išskirtinei namų erdvei.

Atradę labiausiai Jums patinkantį ištraukiamą valgomojo stalą galėsite pritaikyti jį pagal savitą namų koncepciją ir būtiniausius kasdienius poreikius. Pasirinkite tinkamiausią stalo dydį iš daugelio spalvų ir apdailos galimybių, kuris tiktų Jūsų namų žavesiui. Kone kiekvienas prailginamas stalas turi įvairių stalviršių ir apdailos variantų, todėl galite susikurti įvaizdį, kuris papildytų arba kontrastuotų Jūsų valgomojo erdvėje, atsižvelgiant Jūsų diktuojam namų stiliui.

Susipažinkite su mūsų ištraukiamų stalų kolekcija, kuri pasižymi funkcionalumu ir stiliumi, gebančiu paversti Jūsų valgomąją erdvę išskirtine.